gt ([info]gt) rakstīja,
@ 2004-10-09 01:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
emmm, nu taa, shodien atkal parlasiiju (fuck, mani tikko nosauca par Agattu Kristi) :)), ok, turpinu, nu lieta tada, ka parlasiiju Chaka Palanjuka romaana Neredzamie Briesmoņi 2 nodaļu un kur ir teikts: "Lai cik rupigi juus skatiitos, neizbegami raisies sajuta, ka esat palaidis kaut ko garaam, šī zemādas tukšuma sajūta, kas saka, ka neesat izdzīvojis visu. Šī vīlušās sirds sajūta, kas čukst, ka esat izskrējuši taisnā ceļā cauri visiem mirkļiem, kad patiesībā vajadzēja raudzīties uzmanīgi.
Nu pierodiet pie šīs sajūtas. Tāda jums kādā jaukā dzīvē liksies visa jūsu dzīve."

ja tas nav stingri teikts, kas tad ir stingri teikts?
un mani biedē tas, ka fuckin' viņm ir taisnība. un tomer mes atceramies, to ko nevajadzeetu, jo as mums tikai sarezhgii dziivi. davai, neatrcramies lietas, kas muus apgruutina!! tas ir forshi, bet nu ahuuni gruuti izdaraams.

un ienalaga, lai cik stipri tu kaadu arii nemiiletu, tu tomeer atkaapies, kad vinja asins pelke pieplust tev parak tuvu klaat! neviens nav perfekts! un ne jau mulkis to izgudrojis. beidz iedomaties, ka tu esi kaut kas unikaals, nedoma, ka esi kaut kas neakartojams, tu neesi nekas labaaks par parastu 5 dolaaru banknoti! daudz cilveki daudz labaak izveelas 5 dolaarus, nekaa juus! es ieteiktu nenjemt to tik cieshi pie sirds! ta vienkarshi ir patiesiiba.

kad tu beidzot sapratisi, ka tu esi nekas vairaak kaa viena 5 dolaru banknote? kad tu esi nekas viarak kaa parasts suuds jebkuram garaamgajeejam? parejiem ir pilniigi vienalaga kas tu esi un ko tu dari, galvenais lai tas tev pasham ir pa praatam. un tev nevienam nekas nav japierada un neviena priekshaa nav jataisnojas! tu to dari tiaki sev! dari to, ko uzskati par pareizu, bet parejie don't givz a shit! taa nu tas reiz ir, piekrriiti vai nee, bet thats the story!


right! some bullshit, ome good stuff, ja saneemies un izlasiiji, tomer dodu 19 dolaarus, ke esi pie kaut kaa piekeeries un vismaz vienaa punkta piekriti man!

siliicijs ir un paliek pusvadiijas!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?