gt ([info]gt) rakstīja,
@ 2003-10-24 16:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
splitting the road
mes braucam pārbaudīt savus spēkus uz Vareno Latgali. pilnīgi noeikti piedzīvosim kādus brīnumus, tas ka pa tāfeli dabūsim ir pilnīgi droši. jaiet jāapgūst jaunas dzīves formas, normas, vērtības un kvalitāte.
ja neatgriežos līdz 1-dienai, tad mani vairāk negaidat un tiksimies kādā labākā/sliktākā vietā, vai nākamajā dzīvē, kad būsim kaķi.



also... don't cry 4 me Argentina, i'm fine. (metajos kādā pamestā, latvāņu aizaugušā, grāvī ar seju pret ziemeļiem. starp citu blakus varētu gulēt arī kāds sarūsējis un uz pusēm pārskaldīts "deltiņas" rāmis)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]racoon
2003-10-24 17:05 (saite)
Kļūdaina izpratne par Latvijas laukiem. Tevis dēļ neviens nejauks ārā savu vienīgo transportu deltiņu lai ar tās rāmi atskaldītu gastroļoru no galvaspilsētas. Braucot uz laukiem, es vismaz uzmanos no, un Tev ar iesaku, Latgales pusē no mēslu dakšām bulkās, savukāt iekš to Kurzems pus no aira jāuzpasējas. Vidienē jāuzmanās no sētas mietiem. Nu karoč, jāskatās pēc rajona specifikas ;))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2003-10-24 17:11 (saite)
upd: Tas nav gluži Latgalē, bet biju reiz iemaldījies Cesvaines "naktsklubā" Grifs. Laimīgi ka biju kopā ar "svojačiem", savādāk bālā pilsētas zēna dienas būtu skaitītas. Bet to, ka daņčuplača vidū aborigēni savelk kašķi un to turpat arī realizē gan nācās pieredzēt. Redzēju arī kā viena pagasta brašuļi izrēķinās ar naidīgā pagasta dēla opel kadett, jo tas jamiem bij kādu meitieti atvīlis or smth. Vispār, merinus un bumerus atstājiet Rīgā, lai vieglāk asimilētos pigmeju vidū labāk izīrēt kadetu, vai kantaino audi "coupe", vēlams ar uzlīmi "no fear" uz pakaļējā stikla. Netiks smādēts arī kantainais pasāts vai vismaz bebīts "huļiganka".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezic
2003-10-24 17:22 (saite)
tu kljuudiijies gt pieminot bumeri. par shito var dabuut tepat Riigaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pink_dust
2003-10-24 20:38 (saite)
cm - mani radinieki :)
dust brothers kā nekā...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2003-10-24 20:41 (saite)
Sorr' - tas bija domāts agressoram...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]karlik
2003-10-26 14:02 (saite)
happy birthday

(Atbildēt uz šo)


[info]adzha
2003-10-26 16:45 (saite)
nu ko?puikas nav galiigi ieputinaati.. taaalajos LV laukos???:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?