gt ([info]gt) rakstīja,
@ 2003-10-21 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
E-160a
vai kāds pievērš uzmanību jebkura pārtikas produkta sastāvam?
kā lai es ka parasts mirstīgs ēdiena izmantotājs ar kurinātāja izglītību un nesekmību ķīmija varu zināt kas notiek ar manu kuņģi, aknām, nierēm, 12 pirkstu zarnu u.c. organisma pariktēm? ar kādiem E šie E reaģē un kā uz to reaakciju reaģē jau pirms tam norītie E, un vai neveidojas jauni E, vai citi burti, kas varētu mani kādu dienu nolaist no kātiem?
ko lai es tagad daru?


(Ierakstīt jaunu komentāru)

alus ari ira sula
[info]mareks
2003-10-22 09:49 (saite)
Konservanti padara alu reibinošāku. Konservēts aliņš sagādā pamatīgākas galvassāpes nekā lauku ļerga. Taču konservēta alus ražotāji parasti daudz cītīgāk filtrē savu šļuru nekā "dzīvā" alus ražotāji, jo nefiltrētā aliņā konservanti nereti uzsit tādu duļķi, ka alus sāk izskatīties pēc brūna kefīra.
Bail domāt, ko konservanti izdara ar alus dzērēja (dzērāja) organismu.

(Atbildēt uz šo)


[info]nin
2003-10-22 11:12 (saite)
moš pamācies tad to ķīmiju;p

(Atbildēt uz šo)


[info]muchacho
2003-10-26 17:31 (saite)
Nu reaģēt, protams, ka viss reaģēs, bet galvenais ir tas, kas no tā veidojas. Ja no tā veidojas kaut kādi organiski "atkritumi" tad nekas traks jau nav. Arī mazās devās nekas traks nenotiks. Kaut kur lasīju, ka kaut kāds tur E, kuru lieto Skittles (zilā krāsa) ir kaut kāds Platīna (Pt (IV)) savienojums. Nu nekas traks nav. Viss tāpat cirkulē dabā. Mazās devās neviena pārtikas piedeva (E) nav kaitīga. Turklāt kaut kādi tur E9XX ir tie daudzie pazīstamie saldinātāji, kurus daudzi lieto uzturā un dzīvo veseli!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?